Вхід  

   

   

E-mail (для зареєстрованих)  

email

   

Корпоративна пошта  

   

Публікації  

   

Хто на сайті  

На сайті 380 гостей та 0 користувачів

   

ТЕМА: Викладення фото на сайт.

Викладення фото на сайт. 13 року 1 міс. ago #14

  • Shum
  • Shum's Avatar
Добрий вечір.Шановні колеги модератори.Хочеться звернутись до Вас всіх з однією серйозною пропозицією чи напевно навіть проханням.Я розумію,що у нас є така річ як рейтинг і рахується він на жаль за кількісними показниками,а не якісними. Але сенс нашої роботи залишається в якості.Будь-ласка не заливайте по 70-150 чи хтозна скільки фотографій за одну подію. Тим паче не додавайте у фотогалерею фотографії поганої якості, змазані , дублікати чи майже подібні - сенсу в них ніякого,а от галерея перетворюється на бозна що. Для освітлення якоїсь події іноді вистачає і 15-40 фото максимум.Я звик до таких пропорцій в себе на сайті. Якщо подія має великий масштаб то кількість фото можна збільшувати в розумних межах або взагалі додати відео - сучасні фотоапарати мають таку функцію, але все одно треба не забувати про ці прості правила, що дають змогу зробити Ваш сайт ергономічним,раціональним,цікавим і якісним.
На даній посаді я працюю вже більше двох років і зараз мій сайт на третій позиції, а починав я з 17 чи 18 і аж ніяк не з того що закидав на сайт тоннами фото - а різнобічним додаванням матеріалів та їхнім структуруванням.

З повагою, Шумигора Дмитро
модератор інституту соціальної роботи та управління

П.С. якщо в ході роботи виникають технічні питання то задавайте їх на форумі або через пошту - краще один раз навчитись робити правильно і так далі і діяти чи робити абияк і звикнути до цього.
Для додавання повідомлень Ви повинні зареєструватися або авторизуватися.
Time to create page: 5.253 seconds
Працює на Форум
   
© Служба порталу НПУ імені М.П. Драгоманова